top of page

Vijf Vakantievragen



Nederland is in vakantiestemming. Terrasje, een warme zon, dagje strand, lekker wandelen, mensen kijken, even onderuit met de ogen dicht. Wij hebben een mooie activiteit voor jou, voor die momenten waar het hoofd extra rust en ruimte krijgt. Weg van de werkplek kun je een helderder beeld vormen van je huidige situatie. Ben ik happy? Zit ik op de juiste plek?


Probeer de komende weken eens antwoord te geven op de volgende vijf vragen. Daarmee wordt duidelijk of jouw talenten, je passies en persoonlijkheid goed aansluiten bij wat je nu doet en voldoende worden gevoed op je werkplek. Succes!


Vraag 1: Kan ik vol passie over mijn huidige baan vertellen?


Vraag 2: Geven de werkzaamheden die ik moet doen mij energie, of kosten ze mij energie?


Vraag 3: Wat zijn mijn belangrijkste eigenschappen, waarom, en hoe gebruik ik deze om mezelf passend te maken binnen de organisatie waar ik werk?


Vraag 4: Als ik opnieuw zou moeten kiezen, met de kennis die ik nu allemaal heb, zou ik dan hetzelfde werk gekozen hebben?


Vraag 5: Waar zie ik mezelf over 10 jaar?

Met David helpt jaarlijks ongeveer 1000 medewerkers hun drijfveren, talenten en competenties in kaart te brengen en (verder) te ontwikkelen. Zo belanden de juiste talenten op de juiste plek binnen een organisatie. Bekijk onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@metdavid.nl/ 040 280 21 20.


142 weergaven

Comments


bottom of page