Over ons

Met David werkt jaarlijks samen met ongeveer 100 opdrachtgevers. Wij zijn uw partner in Human Capital Development, gespecialiseerd in de ontwikkeling van talenten van mens en organisatie. Met diensten als werving & selectie, assessments, organisatie-advies en coaching bieden wij het totale scala op het gebied van in-, door- en uitstroom.

Maak een afspraak

SUCCESS IS GUARANTEED

teamanalyse

WHEN TALENT

IS THE DRIVE

Waar staan we voor?

Het optimale rendement uit medewerkers en organisaties halen in hun professionele omgeving. Dit doen wij door inzicht te bieden in drijfveren, talenten en competenties en deze te ontwikkelen.
 
Medewerkers worden sterker, zelfbewuster en efficiënter waardoor organisaties beter gaan renderen en efficiënter te werk gaan.

 

Hoe meten we?

Sinds 2008 is Met David strategisch businesspartner van EHRM Vision, het bedrijf achter de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Met deze methode maakt Met David het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en competenties te maken.

 

Geautomatiseerd maar toch persoonlijk. Met geautomatiseerd bedoelen we een online tool voor in-, door- en uitstroom welke beschikbaar is in meerdere talen en gebruikt kan worden op diverse mobiele toepassingen. Met persoonlijk bedoelen we één-op-één de resultaten bespreken met een gecertificeerde adviseur die alle nuances weet uit te leggen.

 
IMG_0529.jpg

Waar gaan we voor?

Met David wil één van de meest toonaangevende professionals op het gebied van Human Capital Development zijn door anders en verrassend naar de ontwikkeling van mens en organisatie te kijken.

 
 
Mieke
ten Have

Directeur

Emmy
Broos

Office manager

Yvonne
Beelen

Office manager

IMG_0555.jpg