top of page
SUCCESS IS GUARANTEED

Over ons

Met Met David ga je de uitdagingen van modern HR management binnen je organisatie aan. David gooit samen met jou die eerste steen. Hij legt bloot wat er meestal al is, maar nog niet onderkend werd. En wat er mist, wordt geregeld. Die steen wordt vervolgens een symbool voor winst. Winst, omdat je de uitdaging aan durft te gaan. Winst, omdat je met ons precies weet waar je staat, ook op de lange termijn. Winst, omdat je de talenten en competenties van je mensen optimaal benut en ontwikkelt. En winst, omdat je met Met David eigenlijk goud delft. Schiet je op scherp, en de hele wereld weet dat Met David hier een kei in is, dan haal je uiteindelijk meer rendement uit je mensen, waardoor het bedrijfsresultaat stijgt en de kosten dalen.

Waar staan we voor?

Waar staan we voor?

Bij Met David is kwaliteit de drijfveer. Dit maakt ons tot een betrouwbare en loyale partner. We zijn oprecht en onszelf; What you see, is what you get. En of het nu om systeemdenken (profit) of netwerken en luisteren (non-profit) gaat, wederzijds vertrouwen staat altijd voorop

Waar gaan we voor?
Schermafbeelding 2024-06-27 120359.png

Waar gaan we voor?

Met David wil haar klanten succes brengen door de effectieve inzet van talentmanagement. In de praktijk gebruiken organisaties vaak maar een fractie van het menselijk potentieel. Het personeel is het belangrijkste kapitaal. Door Human Capital Management van Met David worden medewerkers sterker, zelfverzekerder en efficiënter, waardoor organisaties winstgevender worden. Met David maakt talent concreet en meetbaar. Dit doen ze door inzicht te geven in innovaties, talenten en competenties en deze te ontwikkelen. Wanneer talent de drijfveer is, is succes gegarandeerd.

Wie zijn we?
Roel Koolen

Directeur

Roel profielfoto2023.jpg
IMG_0555.jpg
Yvonne
Beelen

Office manager

Monique Post

Sales Support

tenhave_mieke_08273_4500px.jpg
Mieke Ten Have

TMA consultant 

bottom of page