top of page

Extra aandacht voor je toekomstOnzekere tijden zijn ook tijden van bezinning. Stilstaan bij waar je nu bent en wat je tot nu toe hebt gedaan. Neem jezelf ook op werkgebied eens kritisch onder de loep. Probeer een antwoord te vinden op vragen als: Is dit nog steeds wat ik wil? Zit ik wel op de goede plek? Wat vind ik leuk aan mijn werk, waar word ik echt vrolijk van, waar krijg ik energie van? Wellicht ontdek je juist nu dat je ook andere kwaliteiten in huis hebt. Wie ben ik en wat zou ik echt willen doen als deze situatie straks voorbij is?


Wij, het team van Met David, kunnen en willen je hierbij helpen. Hoe? We kunnen je inzicht geven in je voorkeuren, je talenten en passies, je drijfveren en competenties. Je krijgt een beeld van welk werk wel of juist niet bij je past. We kunnen hiervoor een online TMA persoonlijkheidsanalyse inzetten. TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Wil je meer weten over een maatwerkaanbieding voor jou? Klik hier.


Uiteraard zijn we er ook voor onze bestaande klanten. We steken jullie graag een hart onder de riem en blijven jullie begeleiding bieden in de ontwikkeling van jullie organisaties, teams en medewerkers.


Met David is te bereiken op telefoonnummer 040-2802120 of via info@metdavid.nl


Gezondheidstip: goed op je plek zitten=goed voor jezelf zorgen=goede weerstand. Geef jezelf die extra aandacht nu de wereld het toelaat.

186 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page