top of page
IMG_0408.jpg

Eigen verantwoordelijkheid
Jij bent jij en niemand anders.

Talentontwikkeling is jouw eigen verantwoordelijkheid. Niet van de baas en ook niet van je HR collega. Ergens talent voor hebben wil niet zeggen dat je er niet ook gelijk goed in bent. Talent betekent vooral dat je aanleg hebt om een bepaalde vaardigheid of competentie te ontwikkelen tot een hoog niveau. Met talent alleen kom je er dus niet. Het vergt kennis en ervaring om van een talent een competentie of vaardigheid te maken. Daarom kan niet iedereen zomaar dezelfde competentie ontwikkelen. Voor sommige competenties heb je veel talent en voor anderen weinig. Competenties ontwikkelen waar je veel talent voor hebt gaat de meeste mensen makkelijk af. Maar het omgekeerde geldt ook: competenties ontwikkelen waar je weinig talent voor hebt is lastig en kost veel energie.

WHEN TALENT

IS YOUR DRIVE

Voor medewerkers

LIFE IS WONDERFUL

Assessments

Met David maakt voor haar assessments gebruik van de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Hiermee krijg je een objectief beeld van je drijfveren, talenten en competenties. Alle resultaten worden samengevat in een ‘talenten- en competentiepaspoort’.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid je capaciteiten en beroepskeuze- en activiteiteninteresses te meten.

Assessments

Loopbaanadvies en coaching

Met David geeft u als medewerker een eerlijk advies op het gebied van loopbaanontwikkeling. Een logische vervolgstap op basis van uw ‘talenten- en competentiepaspoort’ is persoonlijke en toekomstgerichte coaching waarbij uw professionele ontwikkeling centraal staat.

IMG_0100.jpg
Loopbaanadvies
bottom of page