Teamanalyse Training voor TMA professionals


Op maandag 25 maart a.s. biedt Met David TMA professionals de mogelijkheid om zichzelf volledig vertrouwd te maken met de nieuwe teamanalyse. Tijdens onze TMA Teamanalyse Training krijg je concrete handvatten voor het voeren van een teamsessie. Je maakt kennis met de nieuwe teamrapportage en een aantal werkvormen die je zelf kunt toepassen. Na afloop van deze trainingsdag ontvangen alle deelnemers het TMA Team Professional certificaat.

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via tma@metdavid.nl

Alle details over de TMA Teamanalyse Training, vind je hier.


103 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Als je bepaalde dingen niet opoffert voor jouw doel, dan wordt jouw doel de opoffering. Opoffering is een valkuil. Wanneer is dat een valkuil? 😯 Wanneer je iets geeft wat ten koste van jezelf gaat. H