top of page

Met David is verhuisd!


We hebben iets onwijs leuks te melden: we zijn verhuisd!

Na bijna 13 jaar was het tijd voor iets nieuws. We merkten dat we wel toe waren aan een nieuwe stap en synergie met andere collega bedrijven. Dit hebben we zeker gevonden bij de Brainport Human Campus in Helmond. We werken daar allemaal op het vakgebied van mens en werk.

Samen kom je verder dan alleen!

We zitten nu bijna 2 maanden op deze mooie locatie en het fijnste aan ons kantoor vinden we wel de transparantie. De sfeer is ontzettend goed, we drinken regelmatig koffie met de buur bedrijven en het contact met anderen is ontzettend toegankelijk.

Het gebouw is daarnaast ook echt mega inspirerend! Echt de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.

Onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Ons nieuwe adres is het Atelier, zoals het prachtige gebouw genoemd wordt, op Vlamovenweg 2 in Helmond.


In ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte voor gave projecten. Met meer ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies en werkplekken, kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan resultaat voor onze klanten.

Terwijl we al heerlijk aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor, zetten de bouwvakkers nog de laatste puntjes op de i. Een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waarin we lekker aan de slag kunnen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen rondom talentmanagement? Denk aan werving & selectie, loopbaanadvies, coaching, Assessments of Organisatie advies.

Wij hebben alvast speciaal voor jou een parkeerplek gereserveerd en de koffie staat al klaar!

Wij hebben ontzettend veel zin om samen met onze klanten aan de slag te gaan.

Hieronder zie je een kleine sfeer impressie van ons nieuwe kantoor.
217 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page