top of page

En wie is David dan?

Vorige maand gingen wij van start met onze ‘Meet the Team’ serie. We hebben inmiddels de gezichten van het kantoorteam van Met David gepresenteerd: Mieke, Danny, Emmy & Yvonne. We horen je denken: 'Maar wie is David dan?' Vandaag maken wij de serie compleet met die laatste onmisbare naam binnen onze organisatie.Wie is David? In de ruim twaalf jaar waarin wij als ‘Met David’ ons werk doen, krijgen wij die vraag nog wel eens voorgelegd. Wij stellen hem graag aan je voor. David is ons meest dappere teamlid. Hij is klein van stuk en heeft geen grote praatjes. Wel heeft hij een ijzeren geloof in organisaties die het beste uit hun mensen willen halen.


David verzamelt stenen. Hij heeft een hele voorraad. Het zijn maar kleine stenen. Maar hij weet dat zelfs een kleine steen voldoende kan zijn om een reus neer te halen, een rivier te veranderen of een lawine te veroorzaken. Hij ziet die steen niet als oorzaak, maar als middel om veranderingen te realiseren. David is klein, maar slim. En dat maakt hem sterk. Door een steen te werpen wil hij de verborgen menselijke krachten binnen een organisatie blootleggen en versterken.


Als wij met David zijn, wie is dan de reus, de Goliath in deze moderne variant? Onbewust houden veel organisaties vast aan dezelfde personeelsformatie. Ze vinden verandering moeilijk en blijven stug in hun harnas staan, in de wijze waarop ze altijd HR hebben gevoerd. Ze zien modern HR management als een te reusachtige opgave. Een grote kostenpost. David is er niet van onder de indruk. Dit komt omdat hij personeelsformatie niet ziet als een stug geheel. Het is dynamisch. David kijkt ook anders naar personeel. Hij legt de nadruk op drijfveren, talenten en competenties. David vindt het belangrijk om het beste uit mensen te halen. Voor die mensen en hun werkgevers. Hij noemt het talentmanagement.


Met David ga je de uitdagingen van modern HR management binnen je organisatie aan. David gooit samen met jou die eerste steen. Hij legt bloot wat er meestal al is, maar nog niet onderkend werd. En wat er mist, wordt geregeld. Die steen wordt vervolgens een symbool voor winst. Winst, omdat je de uitdaging aan durft te gaan. Winst, omdat je met David precies weet waar je staat, ook op de lange termijn. Winst, omdat je de talenten en competenties van je mensen optimaal benut en ontwikkelt. En winst, omdat je met David eigenlijk goud delft. Schiet je op scherp, en de hele wereld weet dat David hier een kei in is, dan haal je uiteindelijk meer rendement uit je mensen, waardoor het bedrijfsresultaat stijgt en de kosten dalen.


Kortom, met David sta je sterk. Met ons sta je sterk. Wil je David in actie zien en meer weten over hoe wij werken, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=O1XvKmiqgmc. Of lees een paar van onze klantervaringen.

Steentje gooien? Met David is er voor je. Wij zijn te bereiken op het nummer 040-2802120 of via email info@metdavid.nl.


150 weergaven

Comments


bottom of page