top of page

Belangrijke verandering!

December is dé maand van reflectie en vooruitkijken. Ook voor Met David.

We sluiten een jaar af waarin we weer veel talent inzichtelijk hebben gemaakt, mensen en dus ook organisaties in beweging hebben gebracht en succesvol hebben mogen bijdragen aan diverse HR vraagstukken.


Onze terugblik

In 2021 zijn de aandelen van Met David bv overgenomen door Martijn de Zoete, CEO van AnyChange BV. AnyChange begeleidt organisaties bij transities, waarbij zij de juiste talenten en vaardigheden op de juiste plek in de organisaties de juiste dingen wil laten doen. Daarmee realiseert zij vitale medewerkers in vitale organisaties. 


De al langdurig bestaande samenwerking tussen Met David en AnyChange is hierdoor geïntensiveerd. Door de gezamenlijke kennis en kwaliteit te bundelen kunnen we op een nog breder vlak onze expertise bieden en schakelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen een organisatie. In 2023 hebben we samen een aantal succesvolle opdrachten gerealiseerd. 


Onze kijk op 2024

2024 wordt voor Met David een bijzonder jaar. Mieke ten Have zal met ingang van 1 januari 2024 de verantwoordelijkheid voor Met David overdragen aan Johan van Breda. Gelukkig gaat Mieke niet helemaal uit beeld, want zij blijft als senior adviseur en sparringpartner betrokken bij de organisatie. Johan is sinds augustus 2023 actief betrokken bij Met David, zodat er een goede warme overdracht kon plaatsvinden. Mieke en Martijn hebben alle vertrouwen dat hij zijn rol uitstekend gaat vervullen en wensen hem daarbij heel veel plezier en succes. 

Daarnaast komt Monique Post Met David versterken, zodat Met David per 1 januari 2024 bestaat uit: Yvonne Beelen,  Monique Post en Johan van Breda. 


Ons nieuw aanbod

Daarnaast hebben we nog mooi nieuws over het aanbod van Met David. Door de samenwerking met AnyChange, heeft Met David een aantal andere middelen ter beschikking gekregen, die aanvullend zijn op de Talenten Motivatie Analyse. Zo geeft de Kernwaarden Analyse duidelijk inzicht in de persoonlijke waarden van een medewerker, kunnen we op basis daarvan de echte cultuur van de organisatie meten en weten we hoe ver die cultuur afstaat van de gewenste cultuur van de organisatie. 


De Neurogram Analyse is opgezet in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam, en geeft zeer snel inzicht in het breintype van medewerkers, waardoor je als leidinggevende snel weet hoe je deze medewerker het beste kunt belonen en in mentale ontspanning kunt brengen, waardoor de prestaties en resultaten snel toenemen. 


Kortom, Met David is volop in ontwikkeling en daarvan gaan jullie in 2024 veel meer horen.   

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaarZo tussen Kerst en Nieuwjaar is het wellicht een mooie periode om zelf ook nog eens terug te kijken naar de successen van het afgelopen jaar en de kansen voor 2024. Geef dan eens eerlijk antwoord op de vraag of het juiste talent op de juiste plek de juiste dingen doet in je organisatie. En of je dat zeker weet of alleen maar denkt. En of je jouw medewerkers en jouw organisatie dan wel recht doet.Met David blijft in 2024 graag betrokken om de vertrouwde en altijd eerlijke partner voor jullie te zijn. Betrokken, bevlogen en altijd anders.


Tot slot wensen wij jou hele fijne feestdagen toe

Tot snel in een talentvol 2024!


Johan, Yvonne en Monique

 

50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page