top of page

Het recept voor onoverwinnelijk personeel


Met David Talentmanagement

“Als mensen het fijn vinden om naar hun werk te gaan, haal je het meeste rendement uit je personeel”, vertelt topondernemer Atilay Uslu in het nieuwe boek ‘LEF - het geheim van marktverstoorders ontrafeld’. Uslu staat bekend om zijn risicovol ondernemerschap en soms buitensporige keuzes. Hij stimuleert zijn personeel om groots te denken en hij geeft hen daarvoor de ruimte. “De mensen om mij heen bedenken wat ze willen gaan doen. Ik geef vervolgens aan: ‘Oke, we doen het.’”

Uslu geeft toe dat hij vaak risico’s neemt, maar daar krijgt hij iets onmisbaars voor terug. “Door toe te stemmen geef ik mijn medewerkers het gevoel dat ze onoverwinnelijk zijn. Als je mensen dat gevoel geeft, presteren ze op dat moment beter dan ooit tevoren en creëer je een positieve vibe”, legt Uslu uit. Op die manier lukt het hem en zijn team bijvoorbeeld om het nieuwe Corendon Village Hotel in Hoofddorp te openen met het voorrijden van een Boeing 747. “We moeten denken in kansen en niet vanuit zwaktes opereren.” Die kansen liggen volgens hem bij het personeel. Uslu zorgt ervoor dat hij zijn medewerkers kent. Al zijn het er drieduizend, hij probeert hen stuk voor stuk beter te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak weegt voor hem zwaarder dan geld. De resultaten spreken voor zich.

Wilt u ook het meeste rendement uit uw personeel halen? Leer uw werknemers dan goed kennen. Wij helpen u hier graag bij. Met David is gespecialiseerd in de ontwikkeling van talenten van mens en organisatie. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem direct contact met ons op via info@metdavid.nl / 040 280 21 20


47 weergaven0 opmerkingen
bottom of page