Anders Award 2018


Anders durven kijken naar mens en organisatie. Het vormt de drijfveer van organisaties en medewerkers die samen met ons, Met David, op effectieve wijze talentmanagement inzetten. En dat mag beloond worden!

Ieder jaar verrassen wij één van onze klanten met de Anders Award. Wij spreken hiermee onze waardering uit over de manier waarop de relatie, met het inzetten van de TMA Methode, op een innovatieve manier heeft bijgedragen aan de maatschappij door ANDERS te kijken naar mens en organisatie.

In februari is het weer zover. Welke revolutionair ontvangt de felbegeerde Anders Award 2018?

Houd deze pagina & onze website in de gaten voor de bekendmaking.

Wilt u ook ANDERS gaan kijken naar talentmanagement? Kijk dan eens op onze website www.metdavid.nl voor meer informatie.


20 keer bekeken

Haalt u het maximale rendement uit uw organisatie of laat u omzet liggen?

Doe gratis de HR Quickscan en krijg antwoord!