top of page

Anders Award 2018


Wie ontvangt de Met David 'Anders Award 2018'?

Anders durven kijken naar mens en organisatie. Het vormt de drijfveer van organisaties en medewerkers die samen met ons, Met David, op effectieve wijze talentmanagement inzetten. En dat mag beloond worden!

Ieder jaar verrassen wij één van onze klanten met de Anders Award. Wij spreken hiermee onze waardering uit over de manier waarop de relatie, met het inzetten van de TMA Methode, op een innovatieve manier heeft bijgedragen aan de maatschappij door ANDERS te kijken naar mens en organisatie.

In februari is het weer zover. Welke revolutionair ontvangt de felbegeerde Anders Award 2018?

Houd deze pagina & onze website in de gaten voor de bekendmaking.

Wilt u ook ANDERS gaan kijken naar talentmanagement? Kijk dan eens op onze website www.metdavid.nl voor meer informatie.


42 weergaven0 opmerkingen
bottom of page