top of page

Met David nodigt u uit voor een revolutionair seminar met Jef Staes


Graag nodigen wij u uit voor een seminar, dat u niet snel zult vergeten. Op 1 maart vereert Jef Staes (o.a. bekend van zijn Redmonkey verhaal over rode apen en passieloze schapen) ons met een bezoek. We ontmoeten u graag op deze dag. Een dag die in het teken staat van prikkelend innovatiemanagement. Wannneer: 1 maart 2018 om 14:30 uur Waar: Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop Hoe: Meld u aan via onze website Zoals u weet helpt Met David organisaties en medewerkers door het effectief inzetten van talentmanagement. Met de inspiratie en kennis die dit seminair u oplevert, gaat u vol energie aan de slag met uw eigen vernieuwingstraject. Laat u verrassen!

Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren?

Jef Staes biedt een antwoord op deze prikkelende vraag. Als spreker schudt hij organisaties grondig wakker en gaat niet enkel met zijn publiek in interactie, maar presenteert hij hen een unieke woordenschat om innovatie bespreekbaar te maken. Hij gaf reeds honderden lezingen en dit voor een zeer uiteenlopend publiek. Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Hij is een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Heeft u ook zin om inspiratie op te doen om anders te gaan kijken naar innovatie en talentmanangement? Laat het ons weten.

Aanmelden voor het seminar van Jef Staes kan hier.

Wilt u graag samen komen? Geef dan bij aanmelding ook de gegevens van uw introducé door. We ontmoeten u graag! PS: Meld u nu snel aan, zodat u zeker bent van een plek.

We ontmoeten u graag bij hèt seminar van 2018.


84 weergaven
bottom of page