top of page

Lancering nieuwe website Met David


Beste relatie,

De allerbeste wensen speciaal voor u. Een nieuw jaar is begonnen: tijd voor nieuwe plannen. Met David start 2018 met een gloednieuwe website. En daar brengen we u, als zeer gewaardeerde relatie, graag als eerste van op de hoogte.

Zoals u weet, helpt Met David organisaties en medewerkers door het effectief inzetten van talentmanagement. In de praktijk benutten organisaties vaak maar een fractie van het menselijk potentieel. Door Human Capital Management van Met David floreren talenten en stijgen productiviteit en opbrengsten naar grote hoogte. Met David maakt talent concreet en meetbaar: ‘When talent is the drive, success is guaranteed’.

Nieuwe website.

We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website www.metdavid.nl. We vertellen daar wat talentmanagement u op kan leveren. Het optimale rendement uit uzelf of uit medewerkers halen in 2018? Met David maakt het concreet en meetbaar.

Lees wat onze klanten over ons vertellen. Of verdiep u in onze diensten: werving & selectie, assessments, organisatie-advies en coaching. Alles in het licht van talentmanagement, want Met David gelooft in het succes van werken vanuit passie en talent. Bovendien zijn onze methodieken bewezen succesvol.

We ontmoeten u graag in 2018!

Met knallende groeten,

Team Met David

PS: Meld u nu via de nieuwe website aan voor onze gratis HR Quickscan en ontvang een persoonlijk advies van Met David.


57 weergaven0 opmerkingen
bottom of page