top of page

Welke klant wordt gekroond?
Binnenkort reiken we de Anders Award 2019 uit. Vier keer eerder ging deze prijs naar een van onze gewaardeerde klanten. Vorig jaar viel de eer te beurt aan onze klant PIDZ, een netwerk van zorgprofessionals. Zij ontvingen van ons de Anders Award voor hun unieke prestatie op het gebied van talentmanagement. De directie van PIDZ richtte het MT in door op een andere manier naar de MT-leden te kijken.


“Wij hebben de kernwaarden vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan”, aldus algemeen directeur Hetty van Dommelen. “Wij werken nu met functienamen en -omschrijvingen die anders zijn dan anders. Standaard functiebeschrijvingen stoppen medewerkers namelijk in een strak keurslijf, terwijl wij er juist in geloven dat onze medewerkers de verantwoordelijkheid nemen om aan de hand van hun eigen kwaliteiten zelf invulling te geven aan hun werk.”


Onze winnaar voor de Anders Award 2019 is weer een klant die het afgelopen jaar een stap verder is gegaan in het effectief inzetten van talentmanagement; die anders durft te kijken naar personeel en organisatie.


Wie zal het zijn? Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook & LinkedIn voor de grote bekendmaking!


Wil jij ook ANDERS gaan kijken naar talentmanagement? Kijk dan op www.metdavid.nl voor meer informatie.

151 weergaven

Comments


bottom of page