top of page

Meet the Team: Yvonne

Welke gezichten horen bij Met David? In deze vierde editie van onze ‘Meet the Team’ serie presenteren wij Office Manager Yvonne Beelen.
Ze is het nieuwste gezicht bij Met David. Sinds half augustus 2019 versterkt Yvonne het bezige team in Geldrop. Met al die gevestigde rollen op kantoor, waarbij iedereen al minstens tien jaar werkzaam is voor het bedrijf, kan zo’n start best spannend zijn. Niet voor Yvonne. “Ik voelde me direct welkom. Danny, Mieke en Emmy zijn vriendelijke mensen, die mij best wat vrijheid geven op kantoor en vertrouwen. Ze nemen de tijd als ik vragen heb en hebben me fijn opgenomen in het team. Toen ik nog maar recent werkzaam was bij Met David, hebben wij het 10-jarig jubileum van Emmy bij Met David gevierd, in Amsterdam. Dat was gelijk een goede manier om mijn collega’s beter te leren kennen op sociaal vlak. Heel leuk!”


Als Office Manager zorgt Yvonne er, samen met Emmy, voor dat alles op kantoor in goede banen loopt. In haar rol voorziet ze de klanten van een goede helpdesk. Yvonne ziet zichzelf als een echte duizendpoot. Haar huidige werk sluit daar goed bij aan. “Ik ervaar het werken bij Met David echt als een mengeling van allerlei taken en dat bevalt me zeer goed. Wanneer mensen naar kantoor bellen, krijgen ze tegenwoordig meestal als eerste mij aan de lijn voor al hun vragen. Inmiddels heb ik wat taken van Emmy overgenomen en verzorg ik voornamelijk de binnenkomende aanvragen, verwerk ik de gemaakte rapporten, plan ik afspraken en bereid ik de zaken voor als mensen een TMA training komen volgen. Ook word ik vaker betrokken bij de mailings en voorbereidingen voor werving- en selectieprocedures. Het werk is gevarieerd, er wordt vaker gelachen op de werkvloer en er hangt een relaxte sfeer. Dat is zeker ook een pluspunt om je werk goed en met veel plezier te doen!”


Yvonne is gedreven. Als ze iets wil, dan gaat ze er ook voor. “Ik ben een nauwkeurig iemand. Iemand die vaak alles tot in de details wilt uitpluizen of goed wilt doen.” Ook thuis. Het biedt in de huidige isolatiewereld een prima werkplek met alle voorzieningen bij de hand. Maar het is tegelijkertijd een goed georganiseerde lesomgeving. “Ik heb ook nog twee jonge kinderen die momenteel de nodige schoolwerkjes hebben om thuis te doen, dus dat is soms best pittig naast het werken. Maar inmiddels heb ik mijn draai daar wel in gevonden en is het gelukkig maar tijdelijk.”


Als ze even voor zichzelf mag kiezen, trekt ze haar sportkleren aan. “Ik hou van sporten. Lekker een stuk lopen, een uurtje boksen of krachtraining zijn activiteiten waar ik mijn energie uit haal en positiviteit van krijg.” En met die positieve energie maakt Yvonne het team compleet.


Verder praten met Yvonne? Zij is te bereiken op het nummer 040-2802120 of via email yvonne@metdavid.nl.

706 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page