top of page
IMG_0416.jpg
SUCCESS IS GUARANTEED

Boeien en binden

Met David is uw partner in het duiden en activeren van talent.
Onze rol is het talent inzichtelijk maken waardoor je rendement op talent krijgt. Je kunt je mensen behouden, laten doorgroeien, voorkomen van burn-out. We brengen het talent in beeld.

WHEN TALENT
IS THE DRIVE
Voor organisaties
IMG_9973.jpg

Werving & selectie

Met David kijkt anders naar kandidaten. Bij Met David staan drijfveren, talenten en competenties centraal. De visie van Met David is dat u het best werk kunt doen waar uw passie ligt en waar u goed in bent.


Middels een competentiegericht e-assessment (Talenten Motivatie Analyse) en een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, selecteren wij de beste kandidaat voor u. Uiteraard hebben we ook persoonlijke aandacht voor ervaring, opleiding en het persoonlijke verhaar achter de kandidaat. De door ons voorgestelde kandidaat is in het bezit van een talent- en competentiepaspoort dat als vertrekpunt dient van zijn of haar professionele carrière.

Werving & selectie

Assessments

Er wordt van u verwacht dat u juiste keuzes maakt bij vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom. Assessments van Met David zijn objectief, makkelijk leesbaar en opbouwend. Wij maken gebruik van de volgende analyses:

  • Persoonlijkheidsanalyse (TMA);

  • Teamanalyse;

  • 90 en 360 graden feedback;

  • Capaciteiten analyse en

  • Beroepskeuze- en activiteiten interesse analyse.

 

Het betreft allen online assessments, welke thuis en/of op locatie gemaakt kunnen worden. Tevens zijn ze modulair opgebouwd waardoor kosten bespaard kunnen worden. De assessments zijn zowel individueel als groepsgericht af te nemen. Er vindt na het invullen van het assessment altijd een persoonlijk gesprek plaats.

 

Teamsessies

In iedere organisatie is het belangrijk dat teams goed samenwerken. Het werk van een team moet goed verdeeld worden zodat ieder teamlid zoveel mogelijk kan werken vanuit zijn/haar talenten. Via de TMA teamanalyse krijg je direct inzicht in de gedragsvoorkeuren en talenten van het team. Daarnaast zie je voor welke competenties teamleden aanleg hebben en hoe op basis van dit inzicht het werk het beste verdeeld kan worden.

We geven dan ook uitgebreide adviezen over de aansturing van teams en inzicht in het teampotentieel.

 

Met David kan ook voor u een TMA teamsessie verzorgen. Wij zullen uitgebreid stil staan bij de talenten en gedragsvoorkeuren van de teamleden. We zetten hiervoor diverse werkvormen in.

IMG_0475.jpg
Assesments
IMG_0023.jpg

Organisatie-advies

Hoe haalt u meer rendement uit uw medewerkers waardoor uw bedrijfsresultaat stijgt en uw kosten dalen. Dit vraagt efficiëntie en flexibiliteit. Met David kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes bij instroom, doorstroom en uitstroom en adviseert organisaties, teams en medewerkers in hun ontwikkeling.
 

Organisatie-advies
Coaching

Coaching

Met David geeft uw organisatie eerlijk advies op het gebied van loopbaanontwikkeling en andere HR vraagstukken van uw medewerkers. Daarnaast coachen wij ook uw medewerkers. Startpunt voor dit traject is het ‘talenten- en competentiepaspoort’. De professionele groei van de medewerker staat centraal, waarbij u het maximale rendement behaalt voor uw organisatie. Aan de hand van de uitkomst koppelen we de juiste coach bij de juist vraagstuk. Met David maakt hierbij gebruik van hoog kwalitatief coaches uit haar netwerk.

bottom of page