IMG_0416.jpg

Uw organisatie

Met David werkt jaarlijks samen met ongeveer 100 opdrachtgevers. Wij zijn uw partner in Human Capital Development, gespecialiseerd in de ontwikkeling van talenten van mens en organisatie.

Met diensten als werving & selectie, assessments, organisatie-advies en coaching bieden wij het totale scala op het gebied van in-, door- en uitstroom.

WHEN TALENT
IS THE DRIVE
Voor organisaties
SUCCESS IS GUARANTEED
IMG_9973.jpg

Werving & selectie

Met David kijkt anders naar kandidaten. Bij Met David staan drijfveren, talenten en competenties centraal.

De visie van Met David is dat u het best werk kunt doen waar uw passie ligt en waar u goed in bent.

 

Middels een competentiegericht e-assessment en een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, selecteren wij de beste kandidaat voor u. Uiteraard hebben we ook aandacht voor ervaringen, opleidingen en het persoonlijke verhaal achter de kandidaat. De door ons voorgestelde kandidaat is in het bezit van een ‘talenten- en competentiepaspoort’ dat als vertrekpunt dient van zijn of haar professionele carrière.

 

Assessments

Er wordt van u verwacht dat u juiste keuzes maakt bij vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom. Assessments van Met David zijn objectief, makkelijk leesbaar en opbouwend. Wij maken gebruik van de volgende analyses:

  • Persoonlijkheidsanalyse (TMA);

  • Teamanalyse;

  • 90 en 360 graden feedback;

  • Capaciteiten analyse en

  • Beroepskeuze- en activiteiten interesse analyse.

 

Het betreft allen online assessments, welke thuis en/of op locatie gemaakt kunnen worden. Tevens zijn ze modulair opgebouwd waardoor kosten bespaard kunnen worden. De assessments zijn zowel individueel als groepsgericht af te nemen.

IMG_0475.jpg
 
IMG_0023.jpg

Organisatie-advies

Hoe haalt u meer rendement uit uw medewerkers waardoor uw bedrijfsresultaat stijgt en uw kosten dalen. Dit vraagt efficiëntie en flexibiliteit. Met David kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes en adviseert organisaties, teams en medewerkers in hun ontwikkeling.

 

Coaching

Met David geeft uw organisatie eerlijk advies op het gebied van loopbaanontwikkeling van uw medewerkers. Daarnaast coachen wij uw medewerkers op het werk. Startpunt voor dit traject is het ‘talenten- en competentiepaspoort’. De professionele groei van de medewerker staat centraal, waarbij u het maximale rendement behaalt voor uw organisatie.