top of page

Meet the Team: Mieke

Thuiswerken is ineens aan de orde van de dag. Op onze schermen zien we collega’s en klanten in hun persoonlijke omgeving. Dit lijkt ons een mooi moment voor een ‘Meet the Team’ serie. Welke gezichten horen bij Met David? Wij trappen af met mede-directeur en -oprichter Mieke ten Have.Mieke ten Have stond in januari 2008 aan de wieg van Met David. Op 1 juli dit jaar is ze 12,5 jaar ondernemer. Mieke’s rol bij Met David is gevarieerd. “Mijn rol lijkt op die van een manus van alles. Ik ben medeverantwoordelijk voor de omzet. Vaak zit ik in de rol van consultant met klanten. Tevens stuur ik ons officemanagement aan en ben ik trainer en opleider in de TMA Methode.”


Mieke is blij met haar werk. “Ik krijg de mogelijkheid om organisaties en medewerkers de weg te wijzen op het gebied van talentontwikkeling. Vooral als er een zichtbaar resultaat is door middel van mijn inzet, kan ik hier enorm van genieten. Ik geniet van de vrijheid, de vele sociale contacten en de enorme afwisseling in mijn dagelijks programma. Ook de mogelijkheid om met bepaalde ideeën te kunnen experimenteren, maakt het voor mij interessant.”


Talentmanagement draait natuurlijk om talent, maar ook om passie. Wat dat betreft, maakt ook Mieke van haar passie haar werk. “Talenten op de juiste plek in de organisatie of de maatschappij krijgen en zien dat mensen hierdoor (werk)geluk ervaren.” Daar gaat het om voor haar. Het vormt de basis voor Met David.


In deze tijd van isolatie vult Mieke haar dagen zo productief mogelijk in. “Een eigen bedrijf heeft altijd onderhoud nodig. Op dit moment heb ik nog een aantal werving en selectie opdrachten in te vullen. Ik heb daarnaast een waslijstje van literatuur en mogelijkheden, zoals online tools, die ik wil verkennen. En natuurlijk onderhoud ik graag contact met onze klanten en TMA partners. Vooral in deze tijden is daar meer tijd voor en wordt dat op prijs gesteld.”


Ook geeft ze extra aandacht aan haar eigen talenten en hobbies. “Ik houd van talen leren en spreken, dus daar ga ik ook mee aan de slag. Verder schrijf ik graag. En mijn kleinkinderen vinden dat ik goed kan voorlezen. Ik ben gek op tuinieren. Dit laatste is voor mij een uitlaatklep in drukke perioden.”


Nog iets extra persoonlijks dat je zou willen delen, Mieke? “Mijn ontbijt bestaat al sinds jaar en dag uit dezelfde ingrediënten: 2 bruine boterhammen met PUUR hagelslag.”


Verder praten met Mieke? Ze is te bereiken op het nummer 040-2802120 of via email mieke@metdavid.nl.

529 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page