top of page

Laat die lease auto maar zitten…


Op 12 december vindt in de Jaarbeurs Utrecht het congres Bevlogenheid en Werkgeluk plaats. Een van de sprekers is filosoof Karim Benammar. Hij spreekt onder meer over de veranderde focus van de nieuwe werkgeneratie. Waren vroeger inkomen en status belangrijke factoren, bij millennials gaat het vooral om bevlogenheid.

Welke factoren bepalen het moderne werkgeluk? Waar moet je je als HR professional op richten om vers bloed binnen te halen en bestaand talent te behouden? Benammar onderscheidt zes werkelementen die het werkgeluk van een werknemer bepalen, zowel vroeger als nu. Salaris, structuur, identiteit, collega’s, je talenten en betekenis. De waarde van deze elementen verschillen per generatie.

Millennials leggen de nadruk niet op salaris, niet op status. “Probeer ze dus niet te lokken met een dertiende maand of een snelle promotie. In plaats daarvan moet je inzoomen op de betekenis van hun werk, op het ontwikkelen van hun talenten”, aldus Benammar.

Bezoek het congres voor de volledige presentatie en uitleg van Karim Benammar. Bezoek ons voor het inzoomen op talent!

Met David is voorloper in het opsporen en inzetten van talent binnen organisaties met behulp van de TMA Methode. When talent is the drive, success is guaranteed. Bekijk onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@metdavid.nl/ 040 280 21 20.


50 weergaven0 opmerkingen
bottom of page