top of page

Bankier wordt onderwijzer


talentmanagement

‘Van Rabo naar Pabo’. Met dit kleinschalige initiatief in 2016 werd een eerste basis gelegd voor de recentelijk gesloten landelijke overeenkomst tussen de financiële sector en onderwijsinstellingen en het ministerie van Onderwijs. Verzekeraars en banken worstelen al twintig jaar met een afname in werkgelegenheid en boventallig personeel, terwijl het onderwijs kampt met een voortdurend lerarentekort. Werknemers uit het financiële circuit wiens baan mogelijk overbodig wordt of die zelf de overstap naar het onderwijs willen maken, kunnen vanaf nu rekenen op begeleiding en een opleiding. Hieraan gaat een oriëntatietraject vooraf om te bepalen of het onderwijs bij hen past. Een mooi voorbeeld van talentmanagement.

MetDavid begeleidt jaarlijks ongeveer 1000 medewerkers in het ontdekken en ontwikkelen van hun drijfveren, talenten en competenties. Bezoek onze website (www.metdavid.nl) voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@metdavid.nl / 040 280 21 20.


140 weergaven0 opmerkingen
bottom of page