top of page

En de winnaar is…


Op 21 februari was het zover: de uitreiking van onze Anders Award 2018. Ieder jaar staat Met David op de stoep bij een gewaardeerde klant die op een innovatieve manier heeft bijgedragen aan de maatschappij door ANDERS te kijken naar mens en organisatie. Dit jaar is de eer te beurt gevallen aan de directie van PIDZ, Professionals in de Zorg Eindhoven.

Afgelopen jaar heeft de directie van PIDZ laten zien zich uitgedaagd te voelen om op een andere manier naar de medewerkers te kijken en ook vanuit dit standpunt het MT in te richten. Niet alleen door het in kaart brengen van ieders talenten en de ontwikkelbaarheid van ieders competenties in relatie tot hetgeen de organisatie vraagt. Zeker gaan ze nog een stap verder door ook duidelijk oog te hebben voor de samenwerking van de diverse medewerkers in teams, op basis van hun talenten. Dit komt de kwaliteit van de organisatie ten goede.

Onder meer algemeen directeur Hetty van Dommelen en mede-oprichter Ron Simmer namen de Anders Award 2018 dankbaar in ontvangst.

Haal ook rendement uit uw talent

Wilt u net als onze relatie PIDZ ‘anders’ gaan kijken naar talentmanangement? Kijk dan op onze website www.metdavid.nl voor meer informatie, of neem direct contact met ons op via info@metdavid.nl / 040 280 21 20.


212 weergaven0 opmerkingen
bottom of page