top of page

Excellentie op scholen begint bij Met David


Op 21 januari zijn in Nederland maar liefst 79 scholen uitgeroepen tot Excellente Scholen. Dit predicaat wordt uitgereikt aan scholen met bijzondere kwaliteiten en die zich met een specifiek excellentieprofiel onderscheiden van andere scholen. Bij Excellente Scholen draait alles om een ‘growth mindset’.

Met David is de aangewezen partner om uw teams te laten excelleren. Wij brengen talenten van leerkrachten en teams in beeld. Onder meer door het inzetten van de TMA methode ontwikkelen we hen tot excellente teams.

Wil uw school ook meedingen naar het predicaat excellente school? Met David verkent graag de talenten van uw onderwijsprofessionals en helpt deze excellent te ontwikkelen.

Kijk verder op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@metdavid.nl / 040 280 21 20.


45 weergaven0 opmerkingen
bottom of page