top of page

Winnaar Anders Award 2017


Vandaag was het dan zover: Met David reikte de Anders Award 2017 uit.

Zoals u weet helpt Met David organisaties en medewerkers door het effectief inzetten van talentmanagement. Elk jaar verrassen we daarbij één van onze klanten met de Anders Award. Waarom? Omdat waardering in onze ogen een belangrijk aspect is van talentmanagement. Dus reiken we deze award uit aan een relatie die op een innovatieve manier heeft bijgedragen aan de maatschappij door ANDERS te kijken naar mens en organisatie.

En de winnaar is…

De Anders Award 2017 is gewonnen door Bastian Muller, CEO van EHRM Vision. EHRM Vision geeft al 20 jaar invulling aan talentmanagement. Onder andere door het aanbieden van online assessments volgens de TMA methode. Vandaag de dag is de TMA methode een veel toegepast instrument in Nederland, maar 20 jaar terug was dit een ware revolutie.

De klassieke assessments, waarbij de deelnemer een hele dag toetsen moest maken op locatie, zijn niet meer. EHRM Vision maakte het mogelijk voor deelnemers om vanuit hun eigen thuissituatie een persoonlijkheidsanalyse te maken. EHRM Vision heeft bovendien de schimmige en veel te dure markt van assessments transparant gemaakt. In onze ogen een terechte winnaar welke de kunst van innovatie tot in de puntjes beheerst.

Ook rendement uit talent halen?

Wilt u net als onze relatie EHRM Vision ANDERS gaan kijken naar talentmanangement? Kijk dan eens op onze website www.metdavid.nl voor meer informatie. We vertellen daar wat talentmanagement u op kan leveren. Het optimale rendement uit uzelf of uit medewerkers halen in 2018? Met David maakt het concreet en meetbaar.


96 weergaven
bottom of page