top of page

Meet the Team: Emmy

Welke gezichten horen bij Met David? In deze derde editie van onze ‘Meet the Team’ serie presenteren wij Office Manager Emmy van der Velden-Broos.De spin in het web. Zo vat Emmy haar rol het best samen. Sinds 1 januari 2010 is zij werkzaam als Office Manager bij Met David. Een allesomvattende rol. Telefonisch is Emmy het eerste aanspreekpunt, ze verwerkt emails, is de helpdesk voor klanten, maakt vacatureteksten en offertes op, verzorgt de boekhouding en bereidt deelnemers voor die een TMA training komen doen. Sinds kort krijgt ze hierbij ondersteuning van Yvonne, de volgende in deze serie.


Emmy begint de dag graag vroeg, voordat de rest aanschuift. Zo kan ze ervoor zorgen dat alles klaar ligt op het bureau bij Danny en Mieke. “Ik heb het altijd erg fijn gevonden dat ik mijn eigen dag, voor zover mogelijk, kan inplannen. Dat ik mijn eigen dingen mag en kan doen op de manier waarvan ik denk dat dit het beste is.” Emmy is blij met haar werkplek, de vrijheid en dat vertrouwen in haar kunnen. Ze wil het altijd goed doen, voor zichzelf en voor anderen. Ze krijgt ook zelden het gevoel dat ze iets níet kan. “In 2017 kreeg ik de coördinatie van een gigantisch TMA project toebedeeld. Accuratesse is dan cruciaal. De waardering die je na afloop krijgt als alles vlekkeloos is verlopen, geeft me een goed en trots gevoel.” Ook haalt ze veel voldoening uit het helpen van klanten en kandidaten.


Emmy vindt dat de opmerking van Pippi Langkous ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’ goed bij haar past. Zowel op het werk als thuis. Nu Nederland op het moment vooral thuis leeft, krijgt ze kriebels om te klussen in huis en om oude hobbies op te pakken. Een cursus fotografie bijvoorbeeld, om haar liefde voor de camera nieuw leven in te blazen. “Ook ga ik binnenkort de draad weer oppakken met gitaar spelen. Ben benieuwd of ik de akkoorden nog weet.” Een PVC clickvloer leggen, staat nog op haar to do list.


Wat heeft Emmy gemeen met Max Verstappen? De liefde voor Formule 1. En die wordt gedeeld door de jongvolwassenen thuis. “Ik kijk graag met de kinderen naar Formule 1. Ik ben een echte liefhebber sinds Max Verstappen meedoet. We kijken op zaterdag eerst naar de voorbeschouwing via Formule 1 Café, waarna we de kwalificatie kijken. Op zondag kijken we de voorbeschouwing, race en uiteindelijk de nabeschouwing. Zelfs toen mijn twee oudste kinderen in het buitenland studeerden, keken we samen naar de race, via Facetime.”


Als we Pippi Langkous mogen geloven, dan zien we Emmy in de toekomst nog wel eens zelf achter het racestuur stappen. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’.

Verder praten met Emmy? Zij is te bereiken op het nummer 040-2802120 of via email emmy@metdavid.nl.
186 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page