Meet the Team: Danny

Vorige week gingen wij van start met onze ‘Meet the Team’ serie. Welke gezichten horen bij Met David? Vandaag is de beurt aan directeur en mede-eigenaar Danny Hoedemaekers.


Danny is al lange tijd ondernemer op het gebied van HRM. Hij begon in austustus 2005 met zijn bedrijf Hoedemaekers HRM, wat een paar jaar later overging in Met David. Na 15 jaar krijgt hij nog steeds een kick van zijn werk. “Ik ben zelf een denker. Ik vind het leuk om mensen te helpen met datgene wat in het hoofdje zit, maar wat er niet makkelijk uitkomt. Ik vind het leuk om als sparringspartner op te treden waarbij ik mensen een spiegel voor kan houden. Wanneer mensen met het o ja!! gevoel weg gaan van kantoor, dan is mijn missie geslaagd.”

Die ‘kick’ beperkt zich niet tot het zakelijk leven. Danny is een sportmens. Een bevlogen mountainbiker. “Ik fiets het liefst meerdaagse marathonwedstrijden. Ik ben daar heel fanatiek in en meet me graag aan leeftijdsgenoten, 50+ mannen, Masters 2.” Soms schiet dat een beetje door. “Ik kan enorm slecht tegen mijn verlies; dat is eigenlijk met alles. Ik ga liever dood, dan dat iemand mij voorbij fietst. Het gebeurt me dus ook regelmatig dat ik zo diep ga dat ik van de fiets val.”

Voor Danny ziet een perfecte zakelijke dag er als volgt uit. “Twee kwalitatief goede interviews op een dag. Vervolgens een mooi bedrijfsbezoek met uiteraard een opdracht. En dan met mijn collega’s afsluiten op het terras bij De Gammele Geit met een lekker trappistje.” Op het moment is dit natuurlijk moeilijker. Hoe brengt hij deze tijd van isolatie door? “Thuis merken we weinig van de crisis. Jammer dat we niet meer gezellig op een terrasje kunnen gaan zitten, maar bij ons thuis is het ook heel aangenaam. Uiteraard zit ik veel solo op de fiets. Gelukkig hebben we een hele grote tuin waar we rustig een ommetje kunnen maken.”

Zodra de wereld weer open gaat, reist Danny (het liefst met fiets) naar het Zuiden. “Ik heb veel gezien, alle continenten, maar voor mij is Portugal het mooiste land van de wereld. Het heeft alles en het is gelukkig niet zo ver als Brazilië of Australië.” Zijn liefde voor het land werd in 2017 nog eens bezegeld toen hij voor de vijfde keer deelnam aan de zwaarste mountainbike wedstrijd ter wereld, de TransPortugal. Danny behaalde de finish als eerste. Zonder vallen.

Ook eens sparren met Danny? Hij is te bereiken op het nummer 040-2802120 of via email danny@metdavid.nl.

132 keer bekeken

Haalt u het maximale rendement uit uw organisatie of laat u omzet liggen?

Doe gratis de HR Quickscan en krijg antwoord!